Skiper je kreiran sa željom da se stvori zajednica ljudi koji će između sebe dijeliti liste poklona/snova i osigurati da poklon bude stvarni začin svake prilike koju slavimo tokom godine.

Kreiraj svoju listu poklona/snova koristeći ponuđene alate–izbjegni paniku izazvanu procesom poklanjanja. Iznenadi svoju osobu. Učini proces poklanjanja trenutkom koji nosi zadovoljstvo, sreću i iskreni osmijeh na licu.

Top 6 Skiper.ba benefita

Kreiranjem liste poklona/snova te razmjenom lista sa svojim osobama svaku priliku koju slaviš začinjavaš savršenim poklonom i ispunjenjem želja.

Lako i jednostavno pronalaziš kategoriju koja odgovara tvom karakteru i prilici koju obilježavaš. Isto tako jednostavno i lako željene artikle dodaješ na svoju listu poklona/snova putem koje svoje želje dijeliš sa svojim osobama.

Okupi ekipu kroz opciju crowdfunding-a kako bi svi na lak i jednostavan način skupili novac da se kupi željeni poklon.

Možeš pratiti status svoje narudžbe, a lista onemogućava da se isti poklon kupi više puta.

Poklon ide direktno na adresu vlasnika/ce liste u originalnom pakovanju, a dostava je potpuno besplatna.

Uživaj u sigurnoj kupovini jer je Skiper registrovani obrt sa transparentno istaknutim podacima o vlasništvu na samoj platformi, a vlasnice možeš upoznati, ako ne prilikom same isporuke nekog od poklona, onda na sekciji Upoznajte nas. Svakako nas možeš i guglati ili kontaktirati.